Akne behandling

Beste hjemme bøte for cystisk akne

Vet du at akne er en av de mest vanlige hudsykdommer? Akne vanligvis starter med en blackhead. Hudormer dannes med dannelsen av døde celler og olje i en pore og det tresko pore. Det vanligvis multipliserer og spre mer når personlig hygiene er ikke tatt vare på. Alle ønsker å kvitte seg med akne så snart som mulig. Men noen av de akne behandlingene er dyrt, men det er noen hjemme rettsmidler som du kan prøve å kvitte seg med akne. Disse hjem rettsmidler er kjent for å ha de beste effektene for behandling av akne hjemme.

Isbiter er tilgjengelige i hvert hjem og det er et godt hjem middel for akne. Bryte isen kuben i en klut og gni den på huden din i ikke mer enn 2 minutter. Gjenta denne prosessen flere ganger for å stramme huden porene.

Huden kan også strammes ved hjelp av agurk juice. Bruk agurk juice i 15 minutter og så vaske det av.

En blanding av honning og kanel pulver kan også brukes til å kurere akne. Bruk denne blandingen natten og vaske det av i morgen.

Tomato er kjent for å ha gode kvaliteter fjerne svarte hoder. Det er også kjent for å ha god behandling kvaliteter for fet hud. Skjær tomater i to og gni den på huden din. Vask etter 15 minutter.

Den siste hjemme middel for akne er melk og. Kok et halvt glass melk og bland sitronsaft i den. Gjelde dette til huden når avkjølt ved romtemperatur. Det er hovedsakelig brukt for å behandle hudormer og kviser akne også.

Disse 5 gratis tips er enkle å bruke og kan gjøres hjemme. Du trenger ikke å bekymre deg for å kjøpe dyre urter eller medisiner å gjøre disse hjem rettsmidler. Hvis disse tipsene ikke fungerer på deg eller din akne tilstand er allerede dårlig, konsultere legen din umiddelbart.

Appelsinskall lim er en enkel å lage og bruke hjem rettsmiddel. Bakken oransje skall og bland det med nok vann til å lage en lime. Bruke den på din akne i minst 30 minutter og vaske det av med lunkent vann.

Hvis tilstanden din akne ikke er normalt, konsultere lege eller en hudlege. Ikke gå med hjem rettsmidler for å kurere en spesiell type akne i stedet for å konsultere lege.