Akne behandling

Beste tips for å hjelpe deg å takle akne problemer

Ekstreme temperaturer kan forårsake akne å flamme. Du har en tendens til å svette mer når det blir veldig varmt. Svette kan tette porene og føre til betydelig irritasjon. Dette kan resultere i en akne flareup. Kaldt vær kan også tørke huden tørr. Begge disse situasjonene er bra for huden din.

Du er sannsynligvis se færre akne breakouts hvis du eliminere noen eller alle koffein inntak fra kostholdet ditt.

Hvitløk vil bli kvitt giftstoffer fra systemet og hjelpe nye huden utvikle. Du kan forbedre din akne ved å spre hvitløk over bagels eller fedd hvitløk kosttilskudd.

Sink hjelper akne fordi det reduserer dannelsen av giftstoffer under huden din. Cystisk akne kan reduseres til et par støt ved å ta sink daglig.

Hvis du har tilgang til et basseng, gå til svømmebassenget så ofte som mulig. Svømming gir trening å slappe av og avslapning som kan hjelpe styre kroppen. Klor kan redusere akne.

Du kan klø deg eller plukke på kviser, men spre olje og skitt fra fingrene på huden er en dårlig idé. Skitt blir fanget i porene forårsaker betennelse følger.

Føler du deg som om du skal har akne for resten av livet ditt? Hormoner som produseres av stress kan videre invitere irritasjon.

Lyte pinner er en god måte å skjule merker på ansiktet ditt. Dette gir målrettet program. Lyte pinner er vanligvis ikke så tykk som concealers og bør ikke tette porene enn concealer.

Oljebasert sminke kan tette porene og forårsake akne breakouts. Akne problemer skyldes ofte bruk av oljebasert sminke. Disse slags produkter kan inneholde synthestics som vil provosere en brekke.

Pass på å holde hydrert daglig. Det anbefales at de fleste mennesker trenger å drikke mellom seks til åtte glass per dag. Dette kan blokkere porene og bidra til enda mer akne.

Stress kan føre til produksjon av hormoner, og det er også skadelig for din generelle helse. Redusere stress via trening, meditasjon eller avslapning.

Hvis du vil unngå akne å bryte ut, er det viktig at du kvitte kroppen svette umiddelbart. Lengre svette er på kroppen din, jo lenger det tette porene. Ta en dusj etter gode svette.

Det er ikke bare en gammel 1977– tale; stress er en faktor til akne.

Hvis du lider av akne, vaske alle håndklær, putevar, og putevar ofte. Disse sengetøy alle samle bakterier når den er skitten.Bruker samme antrekket for lengre perioder vil gjøre vei for bacteria å avle, så hold deg til en vanlig klesvask rutine.

Akne sikkert rammer mange, men det trenger ikke føles som et problem som du ikke kan kontrollere. Disse taktikkene kan hjelpe deg med å bekjempe akne lidelse. Du vil bli forbauset over hvor mye disse ideene kan gjøre for å kontrollere akne.