Akne behandling

Hvordan du forbereder aloe juice hjemme og bruke den til å kurere akne - trinnvise

Aloe vera-planten er en av naturens mange undere, er kjent for sine helbredende egenskaper og utrolig rike næringsstoffer. Fleste er klar over kraften av aloe vera gel å berolige burns og skraper på huden, men visste du at du kan ingest aloe vera-juice internt? På grunn av de mange anti-sopp, anti-virus og anti-bakterielle egenskapene av aloe vera gel, det ikke bare bidrar til å helbrede huden eksternt, men den kan også brukes til å behandle plagsom hudproblemer som akne også.

Forskning har vist at en av de viktigste årsakene til Akne er overdreven produksjon av giftstoffer lagret i kroppen. Når disse giftstoffene ikke kunne finne veien ut av kroppen din gjennom naturlig fordøyelsen prosessene, vil de overflaten på huden din i form av støt, kviser og hudormer. Utnytte aloe vera gel som en "kraftig ingrediensen" i en forfriskning på hjemmelaget juice vil gi kroppen giftstoffer-bekjempelse næringsstoffer trenger den å fjerne huden bokstavelig talt fra innsiden og ut. Alt du trenger er din egen aloe vera plante og noen enkle ingredienser nedenfor, og du kan lage din egen akne-busting, hud-clearing aloe vera juice drikke! Her er fremgangsmåten for å ta til å utarbeide en effektiv aloe vera juice for akne;

Trinn 1: Kuttet av en stor, sunn blad fra din aloe vera plante. Tillate skal dryppe ut av bladet ved å holde det kutte slutten nede. Ikke bekymre deg gel kommer ut; Det er tykke nok å slåss gravitasjon og bo i bladet.

Trinn 2: Bruk en skarp kniv til å nøye skrelle skallet fra bladet, og kaste den. Pass på å klippe bladet overholdes, ved hjelp av langsom og selv bevegelser. Prøv å unngå alle krampetrekninger eller "hacking" bevegelser, bor oppmerksom på god sikkerhet praksis hele tiden.

Trinn 3: Bruke kniven fjerne aloe vera gel av bladet, og sørg for å utelate gule laget nær den ytre huden. Gel som du høste fra bladet bør være helt klart; Pass på å holde så mye av det gule laget av gel som mulig. Hvis din blad er stor nok, bør dette forlate deg med omtrent 2 ss klar aloe vera gel. Hvis du ikke har at mye gel ennå, må du kanskje å kutte en annen blad fra aloe anlegget og gjenta fremgangsmåten ovenfor for å få mer gel.

Trinn fire: Plasser gel i en blender så snart som mulig, og deretter legge til en kopp (8 gram) av alle typer sitrus juice som oransje, ananas og grapefrukt. Ingredienser du legger til her er veldig; kan du legge til litt frisk frukt og vann i stedet for fruktjuice, eller hvis du føler deg mer eventyrlysten, kan du legge mandel melk eller kokosmelk.

Trinn 5: Blande juice og gel sammen til det har en glatt, selv utseende. Så, bare hell saften i din favoritt kopp eller glass og nyte!

Drikke denne aloe juice drikke fire eller fem ganger en uke vil gi kroppen med næringsstoffer den trenger å kvitte seg med kroppen akne-forårsaker giftstoffer, og det vil hjelpe deg eliminere akne fra innsiden!