Akne behandling

Fabindia te tree hud toner gjennomgang

Hei vakre,

I dag gjennomgår jeg Fabindia's Tea Tree hud Toner. Huden min er fet, har bruke en toner etter vask ansiktet mitt vært en viktig del av min daglige hudpleie rutine. Toner hjelp i lindrende huden din og gjenopprette pH balanse i ansiktet etter en vask. Det hjelper i å holde den skinnende hud i sjakk. Jeg er en vanlig bruker av denne toner og jeg begynner å få hyppige akne breakouts hvis jeg slutte å bruke den. :(

Dette er den første FabIndia produkt som jeg har brukt og jeg er veldig fornøyd med den.

Før jeg begynner med gjennomgangen av produktet, la meg først forklare hva tea tree olje er-

Tea tree olje, eller melaleuca olje, er en essensiell olje med en frisk camphoraceous lukt og en farge varierer fra lys gul til nesten fargeløs og tydelig.[1] Det er Hentet fra bladene av Melaleuca alternifolia, som er innfødt til Sørøst Queensland og nordøst kysten av New South Wales, Australia. Tea tree olje bør ikke forveksles med tea olje, søt krydder og cooking olje fra trykkes frø te planten Camellia sinensis (drikke te) eller te olje planten Camellia oleifera.

Om produktet: et alkoholfritt hud toner med tea tree olje som styrer talg og fjerner urenheter.

Bruksanvisning: etter vask ansiktet og halsen, spray hud toner på en bomullspinne og forsiktig strøk i en oppadgående retning. Unngå kontakt med øyne.

Ingredienser: Renset vann, propylenglykol, Phenoxyethanol, polysorbat 20, Imid Urea, Tea Tree olje, Salisylsyre, Neem pakke, gurkemeie Pakk.

Netto innholdet: 100 ml

Pris: 135 INR

Holdbarhet: 36 måneder. Lagre i et kjølig tørt sted vekk fra direkte sollys. Naturlige ingredienser kan sky eller separat, dette påvirker ikke kvaliteten eller effekten av produktet.

Tilgjengelighet: Mest alle lokale butikker lager det. Du kan også kjøpe den fra Fabindias uttak eller online.

Min erfaring med produkt-

FabIndia er en pålitelig kjede og jeg plukket den opp på min kusines henvisning. Jeg var fornøyd med at den har Salisylsyre som er effektiv mot kviser og urenheter. Tea tree olje er kjent for sin antibakterielle egenskaper og bidrar til å redusere allergiske hudreaksjoner. Neem ekstrakt har antiseptisk egenskaper mens gurkemeie bidrar til å forbedre ansiktsfarge. Det hjelper også i å kontrollere whiteheads på min hud. Det gir en avkjølende sensasjon på søknad som er veldig beroligende.

Det kommer i en elegant ser sprayflaske med en cap og grønn i fargen. Det lukter stor. Det alkohol gratis og stikke ikke huden på programmet. Det gir en naturlig glød til huden og holder det oljefrie i 2-3 timer.

Sammenlignet med andre merkede toner, sin lomme vennlig. Kaya huden klinikk rensende Toner akne fri koster 290 INR for 100ml, Revlon Toner koster 715 INR for 120ml mens Neutrogena Fine rettferdighet Toner koster 299 INR for 150ml. Også, det er mer effektivt mot min fet hud enn tre andre.

Vel jeg var først litt bekymret tilstedeværelsen av propylenglykol i produktet på grunn av sin dårlig rykte, men når jeg lese mer om dette produktet, jeg fikk alle mine svar. Propylenglykol har humectant egenskaper dvs det pleier å holde vann til seg selv for å hindre produktet tørker. Glyserol har lignende egenskaper og er naturlig også. Imidlertid påvirker propylenglykol også permeabilitet av huden åpne det for giftstoffer når i høy konsentrasjon av 25% og over. Generelt har kosmetikk produkter mindre enn 5% propylenglykol så det er ingenting å bekymre.

Delen som plager meg mest er at propylenglykol tilhører en alkohol familie mens de hevder produktet skal alkoholfritt.

Såvidt polysorbat 20 anses, er det brukt i produkter som surfactant, emulgator og duft ingrediens. Det er avledet fra Lauric syre og er også kjemisk blanding av sorbitol etylenoksid, ifølge Wikipedia. Polysorbat 20 kan tjene som en dispersing agent og bland olje og vann, fungerer som en duft solubilizer og stabilisator, fungere som en lubricator, og har en beroligende effekt på huden. Polysorbat 20 er FDA og CIR godkjent.

Positive FabIndia te Tree hud toner

Inneholder Tea tree olje, salicylic syre, gurkemeie og neem ekstrakter som er alt effektiv imot akne.

Kjent merkevare.

En god emballasje.

Lomme vennlig.

Fin duft.

Effektiv mot fet hud i 2-3 timer.

Negativer FabIndia te Tree hud toner

IKKE alkoholfritt som markedsført i produktet.

Polysorbat 20 som ingrediens har blitt rapportert å forårsake hudirritasjon i noen. Derfor er en patch test nødvendig før du kjøper produktet.

Vil jeg kjøpe det igjen? jeg vil. Siden det er bra for huden min er effektivt mot akne serieopptak. Det hjelper også i å redusere porestørrelse hvis brukt regelmessig. Men når jeg finner et lignende produkt fra andre merkenavn som er virkelig alkoholfritt, vil jeg bytte.

Vurdering: 3.5/5 for ikke å være alkoholfritt.

Anbefales for: fet, kombinasjon og akne utsatt hud.