Akne behandling

Hvordan påvirker yoghurt akne?

Yoghurt er populær i mange dietter rundt om i verden, spesielt fordi det inneholder probiotika som hjelper fordøyelsessystemet skal fungere. Faktisk, vet de fleste av oss at klassisk Middelhavet diett, som er gunstig for huden og hjertet, er sentrert på yoghurt. Yoghurt, som kan hjelpe akne-berørte huden? Les og Finn ut!

Hvordan påvirker probiotika hudens helse og hva andre hud-sunne ingredienser har yoghurt? Tegning på at huden helse er knyttet til gastrointestinal aktivitet, må vi forstå at probiotika er sunne bakteriene i tarmen spor som hjelper fordøyelsen og forbedre næringsstoffer absorpsjon, og dermed øke immunitet. Annet enn det, når det påføres lokalt, kan probiotika av yoghurt hemme veksten av akne bakterier pencen. Yoghurt inneholder melkesyre som har en eksfolierende effekt, i.e. det oppløses døde hudceller og hindrer tilstopping av huden porene. Den inneholder fett som fungerer som en naturlig fuktighetskrem, så det ikke vil tørke huden som over-the-counter produkter som bruker benzoyl peroxide. Hva mer, yoghurt astringent egenskaper og kan gjenopprette hudens pH balanse. Så det ikke bare behandler akne men også forhindrer akne problem.

Vel, uten tvil, er yoghurt en av de beste akne hjemme rettsmidler. Så, hva er de beste måtene å høste fordelene? Du kan inkludere den i kosten å ta en eller to porsjoner om dagen. Det er ingen mangel for yoghurt oppskrifter - en smoothie av yoghurt beriket med antioksidant som inneholder blåbær, eller en jordbær granola parfait, eller som en ingrediens i en salat. Når det gjelder næringsstoffer, behersker yoghurt zinc og vitamin B som favoriserer ansiktshuden.

Yoghurt ansiktsmasker er effektiv også. Bland en kopp yoghurt med en teskje av limejuice å gjøre en maske som gir en utmerket toning virkning. Eller blande det med ca to teskjeer honning som vil bevare den naturlige hydrering av huden din. Det finnes flere andre alternativer - bland yoghurt med jordbær eller gulrøtter eller havregryn å utnytte egenskapene nærende for disse ingrediensene. Hvis du har veldig fet hud, kan legger noen leire pulver forbedre olje absorberende kapasitet masken. Når den brukes i ansiktet, masken gir en innstramming effekt følte som kribling. La på masken i ca femten minutter før skylling det med vann. For å få det beste resultatet, bruke masken omtrent tre ganger i uken.

Imidlertid må du bo advarte at yoghurt ikke kan være egnet for de som er allergisk mot melkeprodukter eller har visse medisinske tilstander, som pankreatitt. Det er best å få legens råd før kosttilskudd endringer og begynne å legge yoghurt til kosthold på en gradvis måte. Hvis huden din er for følsom, kontrollerer du at du bruker solkrem etter benytter en yoghurt maske fordi eksfolierende effekten av melkesyre i yoghurt kan invitere solskader.

Den største fordelen med yoghurt akne behandling er at du kan lage yoghurt hjemme. Selv ellers er det lett tilgjengelig. Kontroller at du unngå altfor-behandlet varianter. Gresk yoghurt og Kefir yoghurt er blant de beste typene som er fullpakket med probiotika.