Akne behandling

Slik cure akne raskt uten problemer

Du er våkne opp om morgenen, og med late trinn gå over et speil. "Au! Det er akne kommer ut av ingensteds. nei! Det er stor, den er stygg, og det sprer seg overalt. Hva bør jeg gjøre?" Du panikk, og du skrike (selvfølgelig i tankene dine) og tenke på slutter livet snart (ikke bekymre deg, det er bare en spøk). Hva er en mulig måte å fjerne akne raskt, uten problemer? Her er noen forslag du kan følge for å sikre at din akne ikke blir galere de neste dagene. Også når du følger disse forslagene, vil du kunne gi "førstehjelp behandling" for akne og få resultatet raskt. Her er fem ting du kan gjøre for å kurere akne raskt uten problemer:

1. Klargjør et Glass Avocado Juice

Hvorfor trenger du å forberede et glass avocado juice? Det er fordi dette juice er spesiell. Den inneholder massevis av gode næringsstoffer som vil reparere din skade huden og redusere akne-symptom. Så er det viktig å bare gjøre et glass avocado juice og drikke det umiddelbart. Så, ikke glem å drikke denne saften regelmessig minst 2 ganger per dag. Du vil se resultatet ganske raskt.

2. Forbered noen skiver av vannmelon

Nå, forberede noen skiver av vannmelon fra kjøleskapet (eller hvis du ikke har det, så kjøpe den i butikken din lokale frukt umiddelbart!). Vannmelon er frisk og den inneholder god næringsstoffer for å oppdatere ansiktet. Det kan hjelpe deg å kurere kviser raskt i kroppen. Bare spise to skiver av vannmelon vil gi deg en god følelse av forfriskninger i kroppen din, og den vil gjenspeile umiddelbart på huden din. Ikke glem å spise minst 2 skiver av vannmelon hver dag. Det er flott for oppdatering av huden din.

3. Hvilemodus i flere timer

Nå spør deg selv om du har mangel på søvn eller ikke. Hvis ja, deretter forberede litt tid til å sove mer. Stedet for å gjøre unødvendige aktiviteter i løpet av dagen (som vil gjøre deg trett og påvirke huden negativt), bør du spare litt tid til å hvile. En bare to timer tillegg til søvn vil hjelpe deg å gjenopprette huden tilbake til balanse. Men ikke glem å sove minst 8 timer i natt. Dette er viktig.

4. Rengjør din kropp og ditt miljø

Tror du at du har en rotete kropp? Du rense kroppen din riktig? Du rense klær, sengen, puten, hjemme, miljøet, riktig? Hvis ikke, så jeg foreslå du å gjøre det nå. hvorfor? Det er fordi renslighet er nøkkelen til varig klare hud. Akne elsker å besøke de med skitne kropp og skitne miljø. Så, sørg for ikke å invitere akne til huden av mangel på renslighet i kroppen og miljø.

5. Drikke noen glass mineralvann

Mangel på vann i kroppen din kan få katastrofe til kroppen din. Det kan føre til ekstrem tretthet, dehydrering, tørr og hengende hud og selvfølgelig mange andre problemer. Det er derfor du trenger å drikke nok vann for å holde kroppen hydratiserte. Husk at kroppen består hovedsakelig av vann, så du må ta ansvar i "vanning" det hver dag. Som en plante avhenger kroppens helse veldig mye på vannet som vi forbruker. Så du bør drikke noen glass mineralvann nå, og glem ikke å drikke minst åtte glass vann hver dag for å holde kroppen din helse (samt huden) i god stand.