Akne behandling

Akne forebygging og tips

Akne er ikke noe som er sjelden; Det er en av de vanligste hudproblemer i dag. Det er vanligvis identifisert av rød hud som er litt skjellete eller kanskje du har svart og hvit leder, kviser og i noen tilfeller selv arrdannelse.

Det skjer i områder av huden der du har mye av sebaceous follicles og ansiktet er en av disse regionene bortsett fra rygg og øvre brystkassen. Akne kan være veldig irriterende og byttet ut også, derfor det ville være best å forebygge og kurere alt finnes allerede.

Når begynner den?

Akne begynner vanligvis tidlig ungdom og noen mennesker går på selv i voksen alder. Under ungdom kan det bare hormonene som forårsaker dette problemet i puberteten og det reduserer som du blir eldre og til slutt forsvinne. Men de holde regelmessige i noen tilfeller selv opp sent som er virkelig frustrerende.

Noen ting du kan gjøre:

Det er mange ting du kan gjøre for å forhindre utbruddet av akne og dens relaterte problemer, noen som inkluderer:

Vask ansiktet ditt daglig

Må du kontrollere at du vasker ansiktet minst to ganger om dagen med et rengjøringsmiddel som blir kvitt akne. Ikke bruk noe som er fet eller har en høy alkoholholdige innhold som det ville enten fører til mer kviser eller tørr hud etter et par dager av bruk.

Ikke berør!

Du kan fortelle barna ikke touch dette og ikke berøre det, men hvis du vil forhindre akne bør du prøve og minimere antall ganger du berører ditt eget ansikt. Dette skyldes at fingrene har mye bakterier og skitt som vil ende opp fylle porene i ansiktet.

Vask håret ofte

Må du kontrollere at du vaske håret ofte og holde det rent. Bruk en god sjampo som håret er en annen grunn til kviser og akne generelt. Ikke la håret kommer over ansiktet som om det er støvete det ville ha negative effekter på huden.

Du svetter mye?

Hvis du svetter mye må du kontrollere at stryke du det regelmessig. Svetten hjelper rense porene og samtidig kunne ende opp blokkerer dem også. Derfor, øyeblikket du svetter tørke det med en vev for å kvitte seg med alle skitt og støv partikler som kan være en del av den.