Akne behandling

5 naturlige botemidler for akne som du kan få fra frukt

Det er mye frukt som du kan bruke som naturlige botemidler for akne. I denne artikkelen, vil du oppdage 5 spesielle frukt som kan hjelpe deg å helbrede akne naturlig. Huske på at noen frukt kan forårsake mer betennelse i huden din (som sitron, appelsin og andre sur frukt), avhengig av hvor følsom huden din er. Så, se effekten av disse fruktene nøye. Her er 5 naturlige botemidler for akne som du kan få fra frukt:

1. Apple

Måten apple kan bidra til å kurere din akne er å eliminere giftstoffer i kroppen din. Apple har sterk antioksidant i det som kan hjelpe deg å fjerne frie radikaler i kroppen din. Det vil lette din kropp metabolism og cleanse your body fra innenfor. Spise epler noen hver dag og skille ut din tarm regelmessig. Du vil se en gradvis og konsekvent forbedring i huden din helse.

2. Avocado

Huden din virkelig trenger vitamin E for å opprettholde sin helse. Vitamin E vil hjelpe huden din til å reparere skaden som den har. Akne er en av skadene huden din vil stadig oppleve hvis du ikke behandle det riktig. Avokado inneholder høye nivå av vitamin E, som vil hjelpe deg å opprettholde huden din helse og reparere din hud skader naturlig. Drikk avocado juice minst en gang om dagen. Det vil hjelpe deg å øke reparere prosessen med din hud skader som forårsakes av akne.

3. Sitron

Sitron er nyttig å eliminere betennelse i huden din, så vel som å eliminere akne flekker og rødhet arr. Det vil fungere som en snerpende samt bleking for huden din, og det er mye brukt som en hudbehandling å visne akne arr og forebygge aldring. Hvis du bruker sitron, kan du effektivt fjerne din akne rødhet og betennelse. Bruke sitronsaft i din akne-området hver kveld. Det vil hjelpe deg å eliminere din akne rødhet naturlig.

4. Banan

Den viktigste årsaken til Akne er giftig akkumulering i kroppen din, og det vil bli verre som holde akkumulering av giftstoffer i kroppen din. Hvis du ikke utvise din tarm (dvs. giftstoffer) regelmessig, vil du ikke kunne klart huden din av akne. Banan vil hjelpe deg å forebygge forstoppelse og lette ditt fordøyelsessystem. Således, det vil tillate deg å helbrede akne raskt. Spis banan frukt hver dag for å lette ditt fordøyelsessystem og unngå forstoppelse. Du kan også bruke en banan skallet i din huden overflate å fjerne bakterier fra huden din, samt hjelpe huden din til å helbrede akne.

5. Vannmelon

Vannmelon er en frukt som inneholder rikelig med vann inni. Det vil hjelpe deg å rense kroppen din umiddelbart, i tillegg til å gi foryngende effekt på huden din. Vannmelon er rik på antioksidant og det er en god kilde til vitamin A og C, som vil bidra til å kurere din akne fra innsiden. Det gir også huden din en god forfriskninger og næring. Spise et stykke eller to skiver av vannmelon hver dag for å holde huden i en frisk og sunn tilstand.

De er noen av fruktene som du kan bruke som naturlige botemidler for akne. Hvis du bruker dem daglig og konsekvent, vil du kunne bli fri fra akne svært raskt. Også, disse frukt vil hjelpe deg å forhindre akne fra å komme tilbake igjen.