Akne behandling

Kan ikke vente! Lær hvordan du kan kvitte seg med kviser fort

Hvordan å kvitte seg med kviser fort

Når du bare ikke kan vente, lære å bli kvitt kviser fort. Kanskje du har en spesiell dato kommer opp, og du ønsker ikke å gå med en stor rød kvise danner på ditt ansikts huden. På den annen side, kan du ikke ønsker å håndtere den smertefulle cellen pore hudinfeksjon lenger enn du måtte. I enkelte situasjoner, det kan ta dager eller uker for det å gå fra en grunnleggende irritasjon til en infeksjon, og deretter til en smertefulle sår før den helbreder. Den gode nyheten er at du kan redusere denne prosessen betydelig raskere.

En av de beste tipsene for å lære å bli kvitt kviser eller akne krever ikke enhver bruk av kjemikalier, dukker kviser, da dette kan føre til ansiktshuden arr, eller bruk av dyre akne hudpleieprodukter. I stedet for å gå den veien som et første skritt, trinn opp hygiene rengjøring av huden din. Vaske det mer kan ikke hjelpe bevirke betingelsen, med mindre du ikke gjør nok. Hver morgen og kveld, kan du grundig vask huden din. Målet er å fjerne alle bakterier, døde hudceller og oljer fra huden. Dette fjerner bakterier som bor der og forårsaker infeksjonen.

Deretter bruker du en ex-foliating vaskeklut eller mild scrubber å forsiktig gni huden i området der zits er plassert. For å lære å bli kvitt kviser som dette, kan du vurdere følgende. Bruk en mild, sirkulær bevegelse for å fjerne det øverste laget av huden. Dette fjerner døde hudceller og andre stoffer som blokkerer porene. Når dette skjer, det tar bort maten kilden for bakterier og kutt levetiden betydelig. Ikke gni så hardt at du føre en åpen sår, skjønt. Du vil bruke bare en forsiktig bevegelse for denne prosessen.

Et nytt skritt å ta er å bruke en naturlig aktuell medisinsk behandling. Se etter en helt naturlig produkt hvis mulig, og deretter lære å bli kvitt kviser ved hjelp av produktet ved å følge instruksjonene som er gitt til deg av produsenten. Dette er den beste måten å behandle de faktiske bakteriene og bidra til å redusere infeksjonen betydelig. Husk at målet i denne prosessen er å fjerne så mye av bakterier, olje og rusk i porene slik at du kan trekke ut infeksjonen og la kroppens immunsystem til å gå på jobb for deg i healing over irritasjon.

Å forstå prosessen på hvordan å bli kvitt kviser er ikke bare en enkel steg. Behandlinger må være spesifikke for din situasjon. Her er en liten liste over ideer å tenke på når beslutter hvor å gå om behandling av problemet ditt ansikts huden;

1 - Hva typer kviser er vi snakker om; Blackheads eller whiteheads, hevelse kvise under huden, kvise på leppe, kviser på pannen, store kviser, akne, cyster, zits, kaldt sår, etc.?

2 - Er din tilstand forårsaket av døde hudceller, en kosmetikk eller sminke kjemiske, fet hud, skitne hud, tette porene blokkering, hud omsorg vaner hygiene, utilstrekkelig vask, gjør kosthold matinntaket har noe å gjøre med det, eller er du ikke søker en aloe såpe og vann fuktighetskrem ofte nok rubbing mildt med en scrub vaskeklut?

3 - Er det kvise forårsaker bakterier?

4 - Er din situasjon irritert og betent som krever kvise spot behandlinger medisinert botemidler?

5-Do du trenger å se inn i den dype overflaten rengjøringsmiddel hudpleieprodukter for behandling av kviser eller naturlig rettsmidler?

Dette er noen av tingene vi må vurdere når du arbeider med plagsom ansikts kviser eller akne. Å oppnå en total kvise gratis og naturlig sunn olje gratis ansikts hud avhenger av hvordan du behandler huden din til å forhindre kviser. I noen tilfeller er det en god idé å oppsøke en hudlege eller lege spesielt når betingelsen ikke er bedre raskt nok eller hvis smerten er et problem. Hvis du holder denne prosessen med rengjøring, peeling, og ved hjelp av aktuelle behandlinger opp du vil redusere mengden tid kvise er røde og nåtid betydelig. Faktisk, bare en behandling kan bidra til å redusere rødhet betydelig nok at du vil kunne se din hud klart en gang.